Boost Your Energy

 


Wat een massage voor jou kan betekenen

Therapeutische massage

Wanneer je last van stress, chronische pijn of spanning hebt, kan een therapeutische massage helpen om dit te verminderen. Ik gebruik verschillende technieken om je klachten te verlichten. Of het nu alleen een rug-, nek en schoudermassage is of een volledige lichaamsmassage, na één of meerdere sessies van deze therapeutische massage zullen je klachten een stuk minder zijn en ben je weer helemaal ontspannen.


Het enige dat jij hoeft te doen is je ogen sluiten, je overgeven aan mijn handen en genieten van je therapeutische massage.


Goed om te weten!

Therapeutische massages worden niet alleen vanwege de fysieke voordelen aangeraden, maar ook vanwege de psychische voordelen. De massage is namelijk perfect om weer helemaal tot rust te komen. Dus of je nu klachten hebt of gewoon een goed excuus zoekt om volledig te ontspannen; een therapeutische massage is precies de massage die je nodig hebt.

Stel je eens voor hoe zou dat zijn voor je?

Kiezen wat goed voor jou voelt. Hoe dichter je bij jezelf kan blijven hoe minder dingen om je heen waar jij je voorheen aan irriteerde je kunnen raken.


Je hebt een sterke verbinding met je gevoel, je hart en je innerlijke stem. 

De liefde voor jezelf straal je uit. Je relaties verbeteren, jij voelt je lekkerder en je trekt dingen aan die bij je passen.


Dit wil jij toch ook??

Verlichten van fysieke klachten

Rust in je hoofd en meer balans voelen.

Beter slapen, waardoor je meer energie hebt.

Voel jij je ook zo gejaagd?

Onderzoek wijst uit dat gemiddeld meer vrouwen zich verantwoordelijk voelen voor het huishouden en de zorg voor hun kinderen dan mannen.

Vrouwen geven vaker aan dat ze het lastig vinden om te ontspannen als er nog dingen gedaan moeten worden. Dat betekent dus dat ...veel vrouwen aan het einde van de dag een gejaagd gevoel en ervaren ze meer vermoeidheid ervaren.


Al jaren help ik vrouwen om meer balans te krijgen in hun leven..


Ik specialiseer me al jaren in meer balans tussen werk en prive, jezelf op nummer één zetten, waarom doe je dingen zoals je die doet. Ik pas deze kennis op dagelijkse basis in de praktijk toe. De kleine stappen die we samen gaan zetten kunnen het verschil maken tussen geen tijd voor je zelf en meer balans in je leven.
Luister naar de signalen van je lichaam

Onverwerkte emoties, belemmerende gedachten, een grote mate van stress: het zijn allemaal triggers voor lichamelijke ongemakken.


Bij massagetherapie ligt de focus niet alleen op het aanpakken van gezondheidsklachten, maar ook op het achterhalen van de oorzaken. Is er bijvoorbeeld sprake van een belastende levensstijl of frustraties op het werk?


Door in gesprek te gaan worden mogelijke oorzaken in kaart gebracht en komen we samen tot een oplossing. Het luisteren naar de signalen van het lichaam staat hierbij centraal.


Ben jij er klaar voor?

hotstone massage
€297 ,-
€ 247,-

Ben jij er klaar voor om in jezelf te investeren?


Tijdens mijn massages sta jij helemaal centraal en krijg jij alle gelegenheid te voelen wat er in jouw lijf op dat moment te voelen is. Massagetherapie geeft je de mogelijkheid jezelf te ontmoeten.

Het bewust worden van spanning leidt vaak tot inzicht en dit kan het begin zijn van ontspanning en herstel.


♡ Ik bied je 3 x een sessie van 60 minuten aan.

♡ Heerlijk warm voetenbadje met geurende aromatische oliën 

♡ Massage om weer helemaal tot rust te komen

♡ Afsluiting kopje kruidenthee


Ik werk op dinsdag, woensdag, donderdag en op zaterdag en zondag.

En een avond per week.

Onze agenda"s zullen zeker gaan matchen.


*Voorwaarden binnen 3 maanden te gebruiken na aanschaf Boost Your Energy