Massage therapie

“Als zorgen, stress en pijn van binnen verdwenen zijn,


kan ook de buitenkant weer stralen”.

Ontspannen moment

De behandeling gaat verder dan ontspanning van het moment. Ik ga op zoek naar de achterliggende oorzaak van blokkades en klachten en we gaan deze behandelen. De behandelingen hebben een diep effect op wat jou in het dagelijks leven in beweging brengt.


Al mijn behandelingen zijn een weldaad voor je gezicht en lichaam. Door het gebruik van aromatische oliën, kleipakkingen, lymfeydrainages en kleurentherapie zie je absoluut resultaat!


Moeite met ontspannen? Voelbare spanning in rug, nek of schouders? Altijd maar moe of lusteloos? Te druk met de dagelijkse gang van zaken?


Tijd voor rust in zowel lijf als hoofd! Ik bied niet alleen ontspanning tijdens mijn behandelingen, maar effect werkt dieper door in het dagelijks leven. De verse kruidenthee staat klaar, net als een heerlijk voetenbad. Alle eventuele spanningen worden achtergelaten en de aandacht wordt gevestigd op het hier en nu.


Die ontspanning gun ik iedereen. Ik nodig je uit om dat te komen ervaren. Door de rust en exclusieve aandacht kun je je volledig ontspannen! Je ziet er ook beter uit en je kunt ook weer stralen van binnen uit.


Een ding is zeker: welke keuze je ook maakt, je verlaat de praktijk als een ander mens.


Wat zeggen anderen over Petra 

Hagar Scholte
Lieve Petra, dank je wel voor de fijne behandeling....voel me rustiger.
Sandra Hoffman
Wat was het weer heerlijk! En wat ben ik toch blij met jou. Echt zo fijn om door jou gemasseerd te worden.
Astrid de graaf
Vandaag nog wat een feest een massage van Petra. Zo dat was even nodig! En er komt zeker een vervolg.
Gemasseerd worden is heerlijk en helend! Het zorgt ervoor dat je de verbinding met jezelf ervaart. Door aanraking kom je weer in contact met jezelf waardoor je veel oude emoties kunt loslaten. Doordat je je zo ontspant, is er al meer openheid naar je onbewuste.


Kun je je werkelijk overgeven aan mijn handen ? 

Verschillende massages

TUINA MASSAGE

In China is massage al duizenden jaren een belangrijk onderdeel van de geneeskunde. Bijna elk Chinees ziekenhuis heeft een massageafdeling. De effecten die men hiermee bereikt zijn enorm.

Heb jij last van:

  • Hoofdpijn
  • Pijn in nek en schouders
  • Ontbreken van focus
  • Onderrugklachten
  • Koude handen en voeten

De Tuina Massage, bestaande uit verschillende massagetechnieken die worden toegepast op zowel de rug, schouders, benen en voeten, laat de energie weer door het lichaam stromen en heft blokkades op. Afvalstoffen worden afgevoerd, de energie komt weer terug en de pijn verdwijnt.

D-STRESS MASSAGE


Bij deze behandeling is het de bedoeling dat de overtollige energie wordt afgevoerd uit het hoofd en dat de aandacht en energie worden teruggebracht in het lichaam. De klachten die ontstaan zijn door de stress van bijvoorbeeld werk, kinderen, zorgen voor anderen gaan vaak in je lichaam zitten. Hierdoor ontstaan er allerlei klachten die je belemmeren om te kunnen doen wat je graag zou willen. Door deze klachten op een mentaal en lichamelijk vlak aan te pakken garandeer ik je dat je je compleet anders zal voelen na deze behandeling. De behandeling zal bestaan uit een mix van allerlei massagetherapietechnieken die ik in de loop der jaren ben gaan gebruiken. Het kan dus variëren van klassieke massage met gebruik van triggerpoint en tuinatechnieken of een combinatie met warme stenen enz. Het ligt helemaal aan jouw situatie en daar stem ik de behandeling op af. Wacht dus niet langer om samen met mij jouw stress aan te pakken!

ONTSPANNINGSMASSAGE

Ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Het is bedoeld voor iedereen die zich goed wil laten verzorgen. Dus voor mensen die vermoeid of gespannen zijn maar ook voor mensen die prima in hun vel zitten.

MERIDIAANTHERAPIE

Ook hier ga ik weer holistisch te werk. De massagetechnieken die voor meridiaan therapie gebruikt worden zijn dezelfde als bij ontspanningsmassage. Het verschil zit in de wijze waarop er naar een klacht gekeken wordt. Het kan zijn dat je last van je rug hebt maar dat ik n.a.v. mijn behandelplan je arm zal gaan masseren. Dit heeft te maken met de verstoring in de betreffende meridianen en bijbehorende acupunctuurpunten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er een groot litteken op je kuit verstorend gaat werken op een meridiaan die op je hoofd loopt waardoor je voortdurend last hebt van hoofdpijn. Door de betreffende meridiaan te masseren kan de energie weer doorstromen door de meridiaan waardoor de klacht verdwijnt.

VOETREFLEXMASSAGE

Voetreflexzonemassage is een eenvoudige en effectieve massage therapie. Alle organen, spieren, zenuwen, klieren en andere delen van het lichaam vindt men terug in de voeten. Al deze lichaamsdelen zijn verbonden met reflexgebieden in de voeten. Door deze reflexzones te prikkelen worden de bijbehorende delen in het lichaam weer in evenwicht gebracht. Dit kan je door middel van een actieve of een ontspannende massage bewerkstelligen.

Een Voetreflexmassage bevordert de bloedsomloop in voet en onderbeen, vermindert pijn, stimuleert de organen hun taak te doen en werkt preventief. Een Voetreflexmassage werkt heel ontspannend, ook voor mensen die er niet van houden om onder hun voeten aangeraakt te worden!

hotstone massage

LA STONE

In deze massage wordt gebruik gemaakt van warme basaltstenen en koude marmeren stenen. De stenen worden op en onder het lichaam gelegd en er wordt mee gemasseerd. Vooral de koude stenen hebben een therapeutische werking, vergelijkbaar met het koude dompelbad na een saunabezoek.

Een complete behandeling duurt 1,5 uur en heeft naast een fysieke werking ook een diep ontspannende werking.

Welk massagepakket past bij jou?

Massagepakket 1

1 massage

90 euro

Massagepakket 2

5 massages

437,50 euro

Massagepakket 3

10 massages

850 euro

Coaching en massage

Kies je pakket:

Boost Yourself

Dit is één sessie (75 min)


Lichaam en geest dienen éérst in een staat van ontspanning en rust te komen om helder en reëel te kunnen voelen, denken, spreken en handelen.  Ik ben er helemaal voor jou, zodat jij weer in je kracht komt te staan.
127,50

Boost your Life

Dit zijn vijf sessies


Door meerdere gesprekken en massages durf en kun je dichtbij jezelf komen, jezelf onderzoeken en luisteren naar je eigen ik. Durf weer te dromen en weer op jezelf te vertrouwen


630,-

Boost your Power

Dit zijn tien sessies


Met woorden kan jij jezelf ‘voor de gek’ houden, met echt voelen lukt dat niet. Om jezelf dat te geven wat je nodig hebt in het leven, is het belangrijk dat je hoofd en hart in balans zijn.


1250,-
Geldt voor alle behandelingen:


Annulering binnen 24 uur zal ik 100% van de behandelprijs doorberekenen.