Wil jij mijn beste inzichten en technieken leren?

Voel jij je ook zo gejaagd?

Onderzoek wijst uit dat gemiddeld meer vrouwen zich verantwoordelijk voelen voor het huishouden en de zorg voor hun kinderen dan mannen.

Vrouwen geven vaker aan dat ze het lastig vinden om te ontspannen als er nog dingen gedaan moeten worden. Het gaat dan niet alleen over concrete huishoudelijke en zorg ­taken. Maar het in de gaten houden of alles wel goed gaat en of iedereen zich prettig voelt. Dat betekent dus dat ...veel vrouwen aan het einde van de dag een gejaagd gevoel en ervaren ze meer vermoeidheid ervaren.


Al jaren help ik vrouwen om meer balans te krijgen in hun leven. Om van hun schuldgevoel en please gedrag af te komen.

Ik weet zelf als geen ander hoe moeilijk het soms is om hulp te vragen.


Jarenlang heb ik mijn hoofd boven water moeten houden en was ik alleen maar aan het vluchten. Ik had nooit tijd voor mezelf. Ik heb goed nieuws voor je en er is een oplossing voor je.


Ik specialiseer me al jaren in meer balans tussen werk en prive, jezelf op nummer één zetten, waarom doe je dingen zoals je die doet. Ik pas deze kennis op dagelijkse basis in de praktijk toe. De kleine stappen die we samen gaan zetten kunnen het verschil maken tussen geen tijd voor je zelf en meer balans in je leven.

Je rolpatroon doorbreken.

Om beter voor jezelf te zorgen zal je meer balans moeten hebben in je leven. We hebben allemaal een bepaald rolpatroon die we mee hebben gekregen van onze ouders en die jij nu ook waarschijnlijk aan het volgen bent.


Het grote geheim achter het succes van je zelf op nummer één te durven zetten lijkt misschien wat onwerkelijk omdat je misschien niet weet hoe je het moet doen.

Dit is iets wat je van je ouders nooit geleerd hebt.


Al sinds 2007 gebruik ik een stappenplan om dichter bij mezelf te blijven zodat ik beter slaap, meer energie heb, leuke dingen aan het doen ben zonder schuldgevoel. Ik probeer simpelweg om iedere dag 1% iets beters te doen. Iedere dag een betere versie van mezelf te zijn. En dat gun ik jou ook!

Wil jij mijn beste inzichten en technieken leren?

Ontdek de meest effectieve technieken

  

Belangrijke levensvragen

Als je meer vrijheid en ruimte wilt creëren  zal jij jezelf vragen moeten stellen. Vanuit daar kan jij plannen maken en meer inzichten krijgen.

Cirkel van liefde

Om de juiste route uit te stippelen is het allereerst belangrijk om te weten waar je nu staat. 

Jezelf op één zetten

Ontdek hoe jij jezelf op nummer 1 kunt zetten. Je zal eerst jezelf moeten helpen voordat jij een ander kan helpen.

  

Verslavingen

Je bent vaker geneigd dingen te onderdrukken door middel van een verslaving. Als het minder goed met je gaat.

Masker dragen

Het geheim is om jezelf te durven zijn. Dat je alle rollen loslaat en jezelf toont zoals je bent. Het is nu de tijd om jezelf voorop te plaatsen.

Focus

Je creatieve brein en gevoel komen met 1001 ideeën en plannen die je wilt uitvoeren. Maar je mist de focus. Hiervoor heb ik een stappenplan.

Transformatie plan

Je hoeft het niet alleen te doen je kan altijd terug vallen op iemand die er voor jou is. Jou helpen met denkpatronen en overtuigingen.

Meditaties

Het geheim van meditatie is dat het misschien niet je probleem aanpakt, maar het zorgt er wel voor dat jij beter met stress en pieker gedachte kunt omgaan.
€ 997,-
€ 497,-

Online training - Van angst naar liefde

♡    Wil jij meer balans tussen werk en prive?

♡    Wil jij beter slapen?

♡    Wil jij leren om nee te zeggen?

♡    Wil jij meer tijd voor jezelf hebben?

♡    Ben je er klaar voor om hulp te vragen?


Dan is dit het meest complete programma wat je online tegen zult komen. Je profiteert jaren lange ervaring van een expert om relaxt door het leven te gaan.

Ik heb veel aan jou training gehad, waardoor ik nu sta waar ik sta. Meer genietend en voor mezelf opkomen. Zelfliefde is daarbij een startpunt geweest.❤️
Linda de Winter
Nooit gedacht dat ik tijd voor mezelf zou vrij maken. Wat een rust geeft dat in mijn lijf. Ik doe nu alleen maar dingen die ik echt leuk vind.
Ernie Timmerman
Ik werd weer geleefd en daar wil ik juist vanaf. Ik heb een plan gemaakt en het stappen plan gevolgd. Met kleine stapjes boek ik nu zeker al vooruitgang
Elly Sundermeijer 

Start nu direct met de online training!